BDSM liefhebbers die datingsites gebruiken om een partner te vinden, is de nieuwe trend. Je kunt mensen vinden die je persoonlijk nooit zou kunnen vinden. Wanneer u een advertentie voor een datingsite ziet, ziet u er meestal een die is gericht op een traditionele datingsite, maar er zijn tal van minder traditionele datingsites.

Inclusief BDSM datingsites. Als het gaat om kinky dating, vraag je je misschien af wat je moet doen als het gaat om je profiel.

Veel datingsites praten over het schrijven van een biografie voor een traditionele datingsite, terwijl ze weglaten hoe je een bdsm datingprofiel schrijft. We gaan vandaag kijken wat we voor zo'n site moeten doen.

Lees wat ze vragen

Het eerste dat u hoeft te doen, is lezen wat de website van u verwacht in uw profiel. Sommige mensen beginnen gewoon te schrijven omdat ze denken te weten wat er in een profiel moet staan. Dit kan ertoe leiden dat mensen uw profiel volledig negeren.

Elke sectie moet een beschrijving bevatten van wat u in dat deel van het profiel moet plaatsen. Als dat niet het geval is, probeer dan de blog van de site. Vaak bevatten blogs van datingsites tips over hoe u uw profiel voor die site kunt schrijven.

Vertel de waarheid

Het kan verleidelijk zijn om een ​​leugentje om bestwil te schrijven bij het aanmaken van je profiel. Je wilt jezelf er echt goed uit laten zien. niet doen. Alle leugens op uw datingprofiel zullen uiteindelijk worden onthuld. Niet alleen dat, je zult geen match vinden die echt voldoet aan wat je zoekt als je op je profiel liegt.

Het is belangrijk om de waarheid te vertellen als het gaat om uw relatiestatus en wat voor soort relatie u zoekt. Gevoelens en connecties kunnen verpest worden als iemand een BDSM-relatie aangaat en iets verwacht dat niet zal gebeuren.

De belangrijkste reden om de waarheid te vertellen is dat BDSM-relaties allemaal om de waarheid gaan. Zonder dat vertrouwen kun je geen succesvolle relatie hebben waarin je kunt deelnemen aan welke activiteiten je maar wilt.

Stel jezelf voor

Het maakt niet uit wat voor soort datingsite je gebruikt, je moet ervoor zorgen dat het eerste deel van je profiel je introduceert. Gebruik alleen je voornaam of een bijnaam en praat over jou. Dit hoeft niet te lang te zijn, maar het moet de ander een algemeen idee geven van wie je bent en wat je leuk vindt. Het zou ze ook een aantal onderwerpen moeten geven om over te praten wanneer iemand je een bericht stuurt.

Je inleiding moet schoon en waarheidsgetrouw zijn.

Jouw passies

Een geweldig ding om over te praten in je profiel zijn je passies buiten BDSM. Wat doe je graag in je vrije tijd? Sport je graag? Wat dacht je van bordspellen? Enz. Dit zal mensen helpen een idee te krijgen van wie je bent en wat je graag doet. Het is een goede manier om te weten te komen of je een klik met een persoon zult hebben of niet.

Gebruik je foto's

Een van de grootste redenen waarom we foto's op onze profielen hebben, is om onszelf te verkopen. Gebruik uw tekstgedeelte van uw profiel om uw foto's nader uit te werken en sluit ze aan om het meeste uit uw foto's te halen. Laat mensen weten wat er op de foto's gebeurt of koppel waar je het over hebt terug aan de foto's.

De verbeeldingskracht van mensen kan alleen zoveel met tekst, maar als je het kunt koppelen aan iets visueels, kun je een langer meegaand beeld in hun hoofd krijgen.

BDSM of geen BDSM in het profiel?

Veel mensen brengen rechtstreeks in hun profiel BDSM-likes en -termen aan hun profiel toe te voegen. Dit is iets dat op bepaalde sites zou kunnen werken, maar niet op andere. Wat je wilt doen is kijken en zien of het profiel BDSM vermeldt in wat daar zou moeten staan. Tenzij er een specifieke opmerking is dat je je likes in je profiel moet zetten, raden we je aan ze weg te laten.

Je vraagt ​​je waarschijnlijk af hoe je een match kunt maken als je je BDSM-likes niet in je profiel hebt staan. Bijna alle BDSM-datingsites hebben een plek om te plaatsen wat je zoekt of wat je leuk vindt. Dit is zodat hun filters een profiel kunnen verfijnen op basis van vind-ik-leuk.

De enige uitzondering hierop zou zijn om te vermelden hoe ervaren je bent. Je kunt dit doen zonder in detail te treden en zonder vies te worden. Veel mensen willen graag weten hoe ervaren iemand is en de meeste datingsites hebben dat niet als optie. Een korte kleine tag die beschrijft hoe ervaren je bent, zal je op de meeste sites wonderen doen.

Schrijf het als een advertentie

Een goede vuistregel bij het schrijven van uw datingprofiel is om het te zien zoals u een advertentie schrijft, omdat u dat in wezen bent. Je schrijft een advertentie voor jezelf op de BDSM datingsite. Het doel is om uw profielpagina te verkopen aan de persoon die deze leest. Dat betekent dat je jezelf zo interessant mogelijk moet maken zonder te liegen.

Wat u uit uw profiel kunt laten

Er zijn een aantal dingen die je uit je profiel wilt laten, wat er ook gebeurt. Dit is om privacyredenen. Laten we eens kijken naar die onderwerpen:

- Uw kinderen/gezin
- Jouw telefoon nummer
- Je werk
- Alles wat kan worden gebruikt om u op andere sites te vinden

Het is ook belangrijk om te weten wat voor soort informatie de site niet toestaat op profielen. Als u inhoud in uw profiel plaatst die niet is toegestaan, kan uw account worden verbannen.

Datingsites zijn zo gewoon geworden dat er veel verschillende opties zijn. Dat omvat tal van opties voor degenen die op zoek zijn naar BDSM-datingsites. Nu je weet hoe je je datingprofiel moet instellen, is het tijd om het juiste te kiezen. Zorg ervoor dat u alle opties bekijkt, wat voor één persoon werkt, is misschien niet geschikt voor u of uw regio.

Willekeurige Fetish - BDSM leden