De wereld van BDSM is best leuk en past bij bijna elke levensstijl. Een van de moeilijkste onderdelen van het beginnen met BDSM is het bedenken van onderdanige straffen en beloningen. We zijn hier om je daarbij te helpen, in dit artikel gaan we een aantal belangrijke substraffen en beloningen bekijken die een dom kan gebruiken met hun sub.

Straffen

Straffen zijn vaak een van de favoriete onderdelen van een BDSM-relatie. Ze kunnen best leuk zijn en nogal variëren. Het is echter belangrijk om straffen en beloningen in evenwicht te brengen. Bekijk enkele van de belangrijkste straffen die dom's in hun achterzakken zouden moeten hebben.

Impact play 

Een van de meest elementaire straffen die je kunt gebruiken, is impactplay. Een simpele pak slaag, een riem of peddel kan je punt duidelijk maken, en je hoeft niet eens zo hard te zijn. Zorg ervoor dat je impactplay in balans is met de voorkeuren van je sub.

Uitgesteld orgasme

Het uitstellen van het orgasme van een partner kan behoorlijk irritant zijn, maar bouwt tegelijkertijd de seksuele spanning op in de interactie, waardoor de ervaring nog aangenamer wordt. Hoe langer je het orgasme uitstelt, hoe meer een straf het zal zijn. Sommige Doms zullen hun sub ook volledig verbieden om klaar te komen tijdens een scène.

Koude douches

Sommige mensen houden van een koude douche, maar dat is niet zo gebruikelijk. Een koude douche is een geweldige manier om een ​​scène af te koelen en een deel van de geilheid van je sub te temperen. Je kunt ook een koud bad met ijsblokjes doen als ze erg slecht zijn, maar zorg er om veiligheidsredenen voor dat het bad niet te lang duurt.

Geen ondergoed/geen kleren

Degenen die bijzonder kinky zijn, dragen graag geen ondergoed in het openbaar. Voor degenen die niet kinky of verlegen zijn, kan een grote straf zijn om in het openbaar geen ondergoed te mogen dragen. Herinner je sub eraan als je in het openbaar bent om de straf af te dwingen. Soms kan dit zelfs de meest kinky mensen het gevoel geven dat het niet dragen van ondergoed een straf is.

Om hier nog een bonus aan toe te voegen, verbied je de sub om thuis kleding te dragen. Hoewel dit een straf is, kan het ook spannend zijn voor alle betrokken partijen. Zorg ervoor dat je elke kans aangrijpt om een ​​pak slaag te geven als je sub langs loopt.

Kuisheidsapparaten

Kuisheid werd vroeger gebruikt als een vorm van straf voor misdaden, maar is nu een veel voorkomende vorm van straf geworden in de wereld van BDSM. Je kunt kuisheidsapparaten krijgen die voorkomen dat je sub ze uit kan doen en die zijn vergrendeld, zodat alleen jij ze kunt afnemen. Deze zorgen voor een grote straf.

Kuisheidsapparaten zijn er in zowel vrouwelijke als mannelijke opties en zijn er ook in verschillende vormen. Wat u (en uw sub) ook leuk vindt, u kunt een optie vinden die voor u werkt.

Laat ze je van dienst zijn

Achterover op de bank zitten met een koud drankje en eten kan heerlijk zijn. Het is nog lekkerder als je het geserveerd krijgt. Laat je sub je bedienen terwijl je ontspant, een game kijkt of een paar videogames speelt. Zorg ervoor dat je sub weet dat ze niet klaar zijn als ze je hebben bediend, ze moeten ook opruimen.

Om dit nog leuker te maken, laat je je sub serveren voor een feestje met een paar van je vrienden. Maak het niet te moeilijk, net genoeg om er een straf van te maken. Je wilt echter de straf afstemmen op de misdaad.

Beloningen

Het belonen van je onderdanige is net zo belangrijk als het straffen ervan. Een goede beloning kan je onderdanige voeden om een ​​geweldige tijd te hebben en zo je tijd nog beter te maken. Het helpt ook om het feest gaande te houden. Hier zijn enkele van de belangrijkste beloningen die je je sub kunt aanbieden.

Loven

Lofprijs is een geweldig hulpmiddel in elke relatie, inclusief een Dom/sub-relatie. Zorg ervoor dat je je onderdanige prijst als ze het goed doen en als ze gehoorzamen. Good girl kan een simpele lof zijn die je je sub kunt geven.

Een goede date

Een van de dingen die de meeste subs leuk vinden, is uitgaan op een goede avond. Als je sub zich zowel in als buiten de slaapkamer goed gedraagt, neem hem dan mee op een goede date. Maak de kwaliteit van de date gelijk aan hoe goed ze zijn. Kies bijvoorbeeld een beter restaurant als ze bijzonder braaf zijn.

Massages

Massages zijn een van de beste beloningen voor iedereen, of ze nu een sub zijn of niet. Een massage houdt het hele lichaam ontspannen en doet wonderen voor de geestelijke gezondheid. Zorg ervoor dat je de massage goed timet als de sub dat wil, zodat ze het meeste uit de massage kunnen halen. Na het werk kan een van de beste momenten zijn om een ​​massage te geven.

Je kunt ook betalen voor je sub om af en toe een professionele massage te krijgen, maar dat verpest het romantische aspect van het zelf kunnen geven. Als je wilt dat ze een massage van hogere kwaliteit krijgt, volg dan een les over het geven van massages.

Waardebonnen

Je sub waardebonen geven voor activiteiten die ze leuk vinden of om gewoon tijd met je door te brengen, kan een creatieve manier zijn om je sub te belonen. Ze hoeven niets te kosten en kunnen heel persoonlijk zijn, waardoor je sub een hoger gevoel van plezier krijgt.

Besteed de tijd aan het maken van uw eigen kortingsbonnen en personaliseer ze om ze een hoger beloningsitem te maken. We raden aan om een verscheidenheid aan kortingsbonnen bij de hand te hebben, zodat je je sub op dat moment kunt belonen, maar ook zodat je beloningen kunt krijgen die precies passen bij wat je sub goed deed.

Zowat alles kan worden gebruikt als beloning of straf, het hangt allemaal af van je relatie en voorkeuren. Voordat u een definitieve beslissing neemt over eventuele straffen en beloningen, is het belangrijk om met uw partner te praten om te peilen wat ze leuk vinden. Grenzen stellen is ook belangrijk. Begin met deze ideeën en ga van daaruit verder om je eigen straffen voor je sub te bedenken. En je weet maar nooit, je sub heeft misschien geweldige ideeën, het kan nooit kwaad om het te vragen!

Willekeurige Fetish - BDSM leden