BDSM is een geweldige manier om je horizon in je relaties te verbreden. Er zijn veel verschillende spelmethoden die je kunt gebruiken. Van dominantie/onderdanigheid tot bondage. Voor elk ander type spel dat er is, is er een verscheidenheid aan verschillende soorten sexspeeltjes die je kunt gebruiken om de ervaring te verbeteren.

Clips en klemmen zijn twee van de meest populaire soorten speelgoed die er zijn. Ze kunnen voor verschillende doeleinden en in bijna elk type spel worden gebruikt. Het maakt ook niet uit of je man of vrouw bent, beide geslachten kunnen clips en klemmen net zo leuk vinden.

Laten we nu eens kijken wat clips en klemmen zijn en hoe we er veilig mee kunnen spelen.

Wat zijn clips en klemmen?

Clips zijn eigenlijk een subcategorie van klemmen als het gaat om BDSM-spel. Deze worden gebruikt om zich aan delen van het lichaam te hechten om het genot te vergroten. De twee meest voorkomende plaatsen om klemmen te plaatsen zijn op de borst of geslachtsorganen. Mensen genieten er echter van in zowat elk deel van het lichaam dat je maar kunt bedenken. Na borsten en geslachtsdelen zijn gevoelige delen van het lichaam de volgende gebieden waarop klemmen zich richten.

Laten we eens kijken naar enkele van de andere gebieden waarop u klemmen kunt gebruiken:

 • Rug
 • Borst (algemeen)
 • Oren
 • Ellebogen
 • Vingers
 • Binnenste dijen
 • knieën
 • Maag
 • Tenen
 • En vele andere plaatsen...

Er zijn verschillende soorten klemmen. Voor degenen die niet de mogelijkheid hebben om seksspeeltjes te kopen of die net beginnen, is het gebruik van wasknijpers een gebruikelijke optie. Wasknijpers blijven niet altijd zitten en zijn makkelijk van elkaar los te koppelen.

Hier zijn enkele andere items die als klemmen kunnen worden gebruikt:

 • Alligator
 • Vingernagels
 • Muizenvallen
 • Tepel Strop
 • Tanden
 • Ritsen

Het verbinden van klemmen van de ene naar de andere is een andere veel voorkomende trend, dit zorgt voor een verhoogd gevoel wanneer de pinnen in een of andere richting worden getrokken.

Clip- en klembeveiliging.

Clips en klemmen zijn een van de meest stimulerende items die je kunt hebben. De voortdurende stimulatie die een klem geeft, is voor veel mensen een grote bonus. Daarnaast voegt het een heel ander niveau toe om te spelen. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om te onthouden om veilig te zijn.

We gaan u enkele van de meest elementaire veiligheidsmaatregelen geven die u zou moeten nemen, maar vergeet niet logisch na te denken over veiligheid. Misschien heb je nog andere veiligheidsproblemen waar je aan moet denken.

Tijdens het gebruik van klemmen.

Het is belangrijk dat u het gebruik van klemmen timet, u snijdt de bloedstroom naar een gebied af en ernstige schade aan uw lichaam kan optreden als u er te lang iets op laat zitten. Voor de zekerheid mag een klem niet langer dan 15 minuten blijven zitten. Anders is 20 minuten de eindige limiet.

Bij het opnieuw bevestigen van de klem moet deze op een apart gebied worden geplaatst of 90 graden worden gedraaid.

Controleer de huid.

Het is belangrijk om de huid te controleren om er zeker van te zijn dat u niets blijvend beschadigt. Huid die bijna beschadigd raakt, is meestal blauw of paars. Het zal ook kouder zijn dan normaal. Beschouw deze echter niet als de enige tekenen van schade. Het is belangrijk dat u zich aan bovenstaande termijnen houdt.

Stopwoorden zijn belangrijk.

In BDSM zijn stopwoorden altijd belangrijk en moet er naar worden geluisterd alsof ze het woord van god zijn. Voor nieuwe leden van de gemeenschap kunnen klemmen soms pijnlijk en/of ongemakkelijk zijn. Als je partner hun stopwoord voor klemmen gebruikt, kun je ze eraf halen en kijken of ze het prettig vinden om verder te gaan.

Inspecteer de klemmen voor en na gebruik.

Klemmen kunnen beschadigd raken door gebruik en algemene slijtage. Inspecteer voor en na elk gebruik de klemmen om er zeker van te zijn dat ze niet beschadigd zijn. Houtklemmen moeten bijvoorbeeld worden geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat er geen splinters zijn. Metalen en houten klemmen moeten worden geïnspecteerd op scherpe punten. Net als plastic klemmen.

Het opnemen van klemmen in je volgende BDSM-datingscène is een goede manier om dingen op te fleuren. Het gebruik ervan is ook niet beperkt tot onderdanigen. Klemmen kunnen ook de zintuigen van een dominant versterken.

Willekeurige Fetish - BDSM leden