Fetisjseks is best leuk in BDSM, het kan zowat elke activiteit omvatten waarin je geïnteresseerd bent. Als je fetisjseks voor de eerste keer wilt ontdekken, kan het overweldigend zijn. Je vraagt je misschien af hoe je precies moet beginnen. Maak je geen zorgen, we gaan je helpen bij het proces.

Gebruik een Fetish-site

De beste plaats om een ​​partner voor fetisjspel te vinden zijn fetisjsites. Er zijn er veel van. Sommige fetisjsites zijn specifiek voor BDSM-dating, terwijl andere hele gemeenschappen zijn.

Er zijn een aantal andere plaatsen waar je fetisjseks kunt vinden, zoals in je huidige relatie, in een bar of op een gewone datingsite. Al deze manieren van zoeken hebben het nadeel dat je door mensen moet sorteren om te proberen iemand te vinden die in de eerste plaats geïnteresseerd is in uw fetisj-seks. U zult veel meer tijd besteden aan het zoeken naar een partner. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je misschien niet iemand vindt die open staat om je te leren over fetisj-seks.

Een beetje lezen

Lees een beetje over de fetisjen die je interesseren. Dit geeft je wat basiskennis om je BDSM-relatie mee te beginnen. Met behulp van deze kennis heeft u inzicht in de communicatie met potentiële partners, maar weet u ook wat u kunt verwachten. Dit artikel is slechts een begin van dit deel.

Wees eerlijk als je nieuw bent in fetisj-seks 

Nieuw zijn in de wereld van BDSM is niet slecht, het is wel iets dat je moet vermelden als je op zoek bent naar een partner. Niet iedereen heeft de wens of ervaring om met iemand nieuw te werken. Vooraf aangeven dat je nieuw bent helpt ervoor te zorgen dat iedereen de best mogelijke ervaring krijgt. Als de tijd rijp is en wil beginnen met fetish-seks, zeg dan gewoon dat je nieuw bent en dat je hoopt dat je het kunt leren.

Ga langzaam

Rechtstreeks in fetisj-seks springen kan behoorlijk overweldigend zijn, zelfs als je denkt dat je er klaar voor bent. Probeer de tijd te nemen en langzaam je interesses te verkennen. Als je niet langzaam gaat en overweldigd raakt, kan het zijn dat je fetisjseks wordt uitgeschakeld vanwege één ervaring.

Als je tegen je partner zegt dat fetisj seks nieuw voor je is, moeten ze weten dat ze het rustig aan moeten doen. Daarom moet u partners altijd zorgvuldig selecteren. U wilt iemand vinden die u op weg helpt, niet overweldigt.

Vind iemand met soortgelijke fetisjen

Je hoeft niet iemand te vinden die dezelfde fetisjen met je deelt, maar het helpt als je er tenminste een paar gelijkenissen zijn. Het gebruik van een traditionele datingsite of het persoonlijk ontmoeten van mensen kan dit moeilijk maken. De meeste datingsites op basis van kink/fetisjen hebben filters zodat je mensen kunt vinden die dezelfde interesses delen.

Hoewel je een aantal van dezelfde knikken zou moeten delen, kan het nooit kwaad om iemand te vinden die er een heeft die je nog nooit hebt geprobeerd. Een deel van het plezier van fetisj-seks is in de eerste plaats dat je nieuwe kinks kunt proberen en jezelf kunt vermaken.

Gebruik een stopwoord

Stopwoorden zijn essentieel wanneer je kinkken en fetisjen verkent. Degenen die zich bezighouden met gewone seks zouden zelfs baat hebben bij het opnemen van stopwoorden. Als persoon die nieuw is in fetisj-seks, is het cruciaal dat je je stopwoorden gebruikt, zodat je een optie hebt om te stoppen als een scène te veel voor je wordt.

Een stopwoord is een woord of zin die betekent om de scène te stoppen. Het is hetzelfde als stoppen en je partner zal het respecteren. Het belangrijkste verschil is dat een stopwoord iets is dat niet regelmatig naar voren komt in een scène, zodat je partner geen twijfel heeft dat je zegt stop en meen het.

U kunt ervoor kiezen om een ​​tweede stopwoord te gebruiken dat langzamer betekent. Veel ervaren mensen gebruiken deze stopwoorden om de ervaring te laten duren zonder deze te hoeven stoppen wanneer ze gewoon willen vertragen. Meer nieuwe mensen zouden het hebben van een zin om te vertragen moeten omarmen, zodat ze hun ervaring kunnen beheersen.

Wees veilig

Fetisj-seks kan veel verschillende activiteiten omvatten die een bepaald niveau van vertrouwen vereisen. Dat betekent dat je de juiste veiligheid moet oefenen. We zullen behoorlijk wat tijd besteden aan veiligheid, want het is een groot deel van het verkennen op de juiste manier. Als u de veiligheid niet in gedachten houdt, zullen veel potentiële partners op hun hoede zijn.

Zorg ervoor dat je je partner zorgvuldig selecteert en begin met minder riskante fetisjactiviteiten om een ​​niveau van vertrouwen te ontwikkelen.

Een ander belangrijk punt bij het online ontmoeten van mensen voor fetisjseks is het selecteren van de juiste plek om elkaar te ontmoeten. Je moet elkaar de eerste keer altijd in het openbaar ontmoeten. Een plek kiezen waar mensen aanwezig zijn, is een goede keuze, zoals een café. Het hoeft niet als een date te zijn, je ontmoet elkaar daar gewoon. Deze openbare ontmetingen geeft je de kans om te vertrekken als de persoon niet is wie hij zegt dat hij is of als je je ongemakkelijk voelt.

Een laatste opmerking over veiligheid is dat u altijd voorzichtig moet zijn met uw informatie. Wanneer u online met potentiële fetisj-sekspartners spreekt, bepaal dan welke informatie u vrijgeeft. Geef niets zoals uw adres op voordat u een potentiële partner persoonlijk ontmoet. Als er iets mis is met iemand op een van de datingsites die je probeert, meld hem dan en blokkeer hem zodat anderen ook veilig zijn.

De wereld van BDSM is enorm en er zijn veel mensen die het samen met jou willen ontdekken. Nu je weet hoe je het op de juiste manier moet beginnen, kun je op zoek gaan naar je volgende of eerste partner.

Willekeurige Fetish - BDSM leden