Voor het eerst de wereld van BDSM-seks verkennen is zowel opwindend als intimiderend. De meeste mensen hebben vooroordelen over wat ze kunnen verwachten van BDSM-seks, met fetisjuitrusting, een scala aan seksspeeltjes en allerlei gekke seksposities, vaak het eerste waar ze aan denken.

Hoewel hier zeker enige waarheid in zit, is BDSM-dating niet zo intimiderend als de meesten aannemen. Ja, ervaren leden van de BDSM-gemeenschap genieten vaak van activiteiten die door normale normen als extreem worden beschouwd, maar voor mensen die beginnen is er een verrassend beginnersvriendelijke toegang tot BDSM-dating.

Er zijn outfits, rekwisieten en rollen om te spelen, maar de meeste mensen die aan de slag gaan, zullen enkele van de meer basale aspecten van de BDSM-subculturen verkennen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat je aan een seksvleugel wordt opgehangen terwijl je gekneveld en begrensd bent (er is altijd tijd om daar te komen!), maar je moet je concentreren op een aantal activiteiten die niet te ver van je normale seksleven verwijderd zijn.

BDSM-seksstandjes zijn misschien wel de beste plek om te beginnen. Hoewel er zeker een aantal uitgebreide functies zijn die een kleine ervaring als slangenmens vereisen, kun je alle opwinding van BDSM ervaren met enkele gemakkelijke posities die weinig ervaring of flexibiliteit vereisen (hoewel dit laatste zeker helpt).

Hieronder vind je een verzameling beginnersvriendelijke BDSM-seksstandjes. Deze zijn geschikt voor iedereen die nieuw is met BDSM en wil zien wat voor soort plezier het te bieden heeft zonder zich al te intimiderend te voelen.

Vastgebonden Bed Missionaris

Laten we beginnen met iets dat iedereen kan proberen. Zoals de naam al doet vermoeden, ga je gewoon in de missionarishouding liggen en bind je de polsen en enkels aan de bedstijlen. Je kunt ook gewoon de polsen vastbinden en de enkels laten als je dat liever hebt.

Dit is beginnersvriendelijk, aangezien we allemaal bekend zijn met missionaire seks op bed, je hoeft alleen maar wat kleine beperkingen toe te voegen! Sjaals en stropdassen zijn een goede zelfgemaakte optie, terwijl je speciaal bondagetouw, manchetten of boeien online kunt kopen.

Zorg ervoor dat de beugels niet te strak zitten, zodat er genoeg ruimte overblijft voor 2-3 vingers. Zodra een van jullie is vastgebonden, begint het plezier! Je kunt wat plagerij en voorspel toevoegen voordat je aan de seks begint, terwijl het toevoegen van een blinddoek aan de mix zorgt voor geweldig zintuiglijk spel en een algemeen gebrek aan controle, waardoor je de unieke krachtdynamiek kunt ervaren die BDSM zo leuk maakt.

Voorover gebogen bondage

Een andere geweldige keuze voor beginners, de voorovergebogen bondagepositie is in feite een standaard voorovergebogen sekspositie, maar met de toevoeging van enkele beperkingen. Dit kan zijn de polsen aan elkaar binden, de enkels aan elkaar binden, of beide binden en dan een voorovergebogen positie behouden terwijl je seks hebt.

Hoe meer terughoudend je bent, hoe moeilijker het is om je evenwicht te bewaren, dus het kan zijn dat je partner je moet helpen om je in positie te houden terwijl ze hun ding doen. Dit maakt echter allemaal deel uit van het plezier en zou gemakkelijk genoeg moeten zijn om uit te voeren, hoewel je misschien eerst wat rekoefeningen wilt doen als je niet te flexibel bent!

Lappenpop

Als je van een beetje lepelen houdt, probeer dan zeker deze bondage variatie. Bind gewoon de polsen van de kleine lepel aan elkaar. Ze moeten voor zich worden vastgebonden en de controle over hun heupen en onderlichaam overgeven aan de grote lepel, die het tempo kan bepalen terwijl ze penetreren. Voeg wat spanking toe als je van een beetje pijn houdt!

Stoel Bondage

Deze vereist niets anders dan wat beperkingen en een stoel. De ene persoon gaat op de stoel zitten terwijl de ander zijn polsen en enkels eraan vastbindt, zodat ze niet kunnen bewegen. Je kunt wat ander BDSM-speelgoed aan de mix toevoegen, zoals een blinddoek en een mondknevel, om een ​​idee te geven van hoe het voelt om de onderdanige rol te zijn.

En omdat de persoon in een stoel zit, kan de positie niet eenvoudiger te handhaven zijn. Dit maakt het een van de beste BDSM-posities voor beginners. Penetratie kan moeilijk zijn zonder een stoel in bondagestijl, hoewel je gemakkelijk andere leuke dingen kunt ontdekken, zoals orale seks, powerplay, sensatiespel enz.

Knieën naar borst

Voor deze functie kan enige flexibiliteit nodig zijn, anders is het heel eenvoudig te doen. Eén persoon gaat op de rug liggen en heeft de enkels aan elkaar gebonden, waarna de benen omhoog worden geheven richting de borst.

Zodra de andere persoon begint te penetreren, til je de benen boven hun schouders - je kunt zelfs de beugels gebruiken om ze in positie rond hun nek te houden! Als je deze positie een tandje hoger wilt zetten, kun je ook de polsen boven het hoofd binden, waardoor je een meer verwrongen gevoel krijgt dat ook een diepe, intense penetratie mogelijk maakt.

Nogmaals, doe wat rekoefeningen voordat je begint, dit maakt het wat gemakkelijker!

Ruwe Ruiter

Deze is een variatie op de missionaris met vastgebonden bed, met de toevoeging van wat ruw spel waardoor je milde pijn kunt ervaren. De ene persoon ligt vastgebonden aan het bed in de missionarishouding terwijl de andere er bovenop komt. Zodra de seks begint, moedigt de gebonden persoon de ander aan om met hun nagels of tanden in hun huid te krabben, wat een milde pijn veroorzaakt die voor beiden ongelooflijk opwindend kan zijn.

Zorg ervoor dat u bespreekt hoeveel pijn u wilt, en pas de intensiteit aan om ervoor te zorgen dat iedereen comfortabel blijft. Zelfs een beetje bijten kan een geweldige manier zijn om deze vorm van BDSM te ervaren, en je kunt gemakkelijk van rol wisselen.

Neerwaartse hond

Liefhebbers van doggy moeten deze proberen, waarbij de handen van een persoon achter hun rug worden gebonden terwijl ze in een aangepaste doggystyle-positie liggen. Ga plat op de buik liggen, gebruik manchetten of een stropdas/sjaal om de handen achter de rug samen te binden.

Spreid je benen en laat ze van achteren binnenkomen, waarbij je je bovenlichaam plat houdt terwijl de heupen omhoog blijven. Voor wat extra opwinding kan de gebonden persoon ook worden geblinddoekt, wat een gevoel van onvoorspelbaarheid en anticipatie aan de mix toevoegt.

Willekeurige Fetish - BDSM leden