Seksueel slaan en impactspel zijn een populaire activiteit voor koppels die willen experimenteren met extra zintuiglijk spel om het seksleven op te fleuren. Het is geen geheim dat pijn en plezier goed samengaan, en met een beetje erotische kink kom je al een heel eind.

Deze BDSM-speeltjes worden vaak gebruikt voor discipline tijdens dominante en onderdanige seks, maar alle koppels profiteren van sekspeddels, niet alleen degenen in een diepe fetisj-kink of in seksuele scenario's van meester-slaafrollenspel.

Vrijwel iedereen heeft wel eens een seksuele fantasie gehad over gedomineerd worden, gestraft worden of ruige seks hebben. Het hoeft niet hardcore of intens te zijn, een kleine klap op de kont tijdens het seksspel kan het verlevendigen en een geheel nieuwe dimensie van erotische verleiding aan het seksleven toevoegen.

Het proberen van een sekspeddel of flogger-zweep is echt een goedmaker voor al te comfortabele relaties waarin een repetitief seksleven te gewoon en saai wordt. Het gebeurt, dus we zijn hier om nieuwe ideeën te bieden over het toevoegen van kinkken aan seks. Het heet vanille-BDSM, dus we gaan hier niet gek doen, maar verkennen bondage en BDSM-spel als onderdeel van rollenspel of voorspel.

Hoe vaak komt seksuele spanking voor?

Je zult waarschijnlijk niet zo geschokt zijn als je hoort dat spanking paddles en BDSM-sekszwepen een veelgebruikt bondage-seksspeeltje zijn in de gemiddelde collectie van gewone koppels. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, goedkoop in aanschaf en niet te gek, zodat gewone mensen er graag mee kunnen spelen.

Erotisch slaan is populairder dan je denkt. Je accountant heeft waarschijnlijk een goede siliconen flogger naast zijn verzameling favoriete seksspeeltjes en bondageapparatuur.

Laat dus wat extra ruimte over in je voorraad dildo's en vibrators, want je staat op het punt om wat BDSM-zwepen, spanking crops, verenkietelaars en seksuele floggers aan je repertoire toe te voegen.

Soorten spankingspeelgoed en gereedschap

Er zijn een paar verschillende soorten spankingaccessoires die verschillende sensaties veroorzaken. De beste sekszwepen produceren een “plof” of een “gieringe” impact. Dit zijn de twee meest voorkomende beschrijvende termen die worden gebruikt om de ervaring te onderscheiden.

Dit zijn de meest voorkomende soorten zwepen en peddels voor seksuele spanking:

Spankende peddel

Wat is een spankingpeddel?

Een spankingpeddel is een groot rechthoekig werktuig uit één stuk dat een plotselinge enkele dreun produceert wanneer het wordt gebruikt voor een pak slaag.

Peddels slaan behoorlijk hard, dus beginners willen daar misschien rekening mee houden en de impact licht of vluchtig laten zijn (een klap vanuit een hoek, niet rechtdoor).

Een BDSM-peddel wordt gebruikt om de billen te slaan vanwege het grote oppervlak waarmee het contact maakt met het lichaam. Een peddel is te groot om ergens anders te gebruiken en kan riskant zijn om elders te gebruiken

Waar zijn spankingpeddels van gemaakt?

Leer: Natuurlijk rundleer is een veelgebruikt materiaal voor spankingpeddels. Het is zeer duurzaam en zwaar waardoor de dominante partner de onderdanige echt een stevige klap kan geven.

Imitatieleer: Een duurzamere keuze, PU-leer is kunstleerpolymeer gemaakt van polyurethaan, een soort plastic. Het heeft dezelfde impact, maar kan goedkoper geproduceerd worden en er zijn geen dierlijke producten voor nodig.

Hout: Stijlvol en artistiek, dit zijn enkele van de mooiste BDSM-speeltjes die er zijn. Hout is intens en geeft een harde klap, dus dit is alleen een aanbevolen keuze voor gevorderde gebruikers.

Flogger-zweep

Wat is een flogger-zweep?

Een flogger is een zweep met meerdere kwastjes of strengen die aan een handvat hangen.

Flogger-zwepen kunnen worden gebruikt om te kietelen en plagen vóór de plotselinge klap, de kwastjes lichtjes over de huid strijken en het voelt als een erotische spanking-kieteler.

Flogger-zwepen zijn uitstekend bondagespeelgoed voor beginners, omdat ze voorzichtig kunnen worden gebruikt om niet te veel pijn te veroorzaken, en de kietelfunctie is een echte aanwinst voor koppels die graag creatief bezig zijn in de slaapkamer.

Waar zijn Flogger-zwepen van gemaakt?

Siliconen: Siliconen floggers zijn erg populair omdat de kwastjes zeer duurzaam zijn en bovendien superlicht en dun zijn. Je kunt je geliefde kietelen door hem zachtjes over hun huid te borstelen.

Leer/kunstleer: Deze dikke en platte strengen zullen plat op de billen of het lichaam liggen als ze worden geslagen en hebben meer impact en kracht. Leer maakt bij gebruik een hoorbaar ‘krakend’ geluid.

Touw: Een seksflogger met lange nylon touwen is de meest wrede van allemaal. Deze zijn populair voor serieuze straffen en het favoriete BDSM-accessoire van dominatrix's om hun sub op zijn plaats te zetten.

BDSM-crop

Wat is een BDSM-crop?

De BDSM-crop is vergelijkbaar met een rijzweep voor een paard, maar deze rijzweep voor mensen is korter omdat deze niet een meter lang hoeft te zijn om de partner te bereiken. De meeste BDSM-crops zijn stevig, niet meer dan 30 cm lang, omdat het daardoor gemakkelijker te gebruiken is in de nabijheid.

BDSM-crop zijn leuke sekszwepen die in verschillende vormen verkrijgbaar zijn, niet alleen in de bekende rechthoekige rijzweep. Sommige zijn harten of schoppen. Als je je geliefde maar hard genoeg slaat, kunnen de vorm van de BDSM-crop en de onmiddellijke impact zelfs sporen achterlaten op hun huid, wat een hoge kinkfactor toevoegt.

Waar worden bdsm-crop van gemaakt?

Leer: Het is bekend dat de geur van leer de zintuigen versterkt en een gevoel van animistische of oorspronkelijke seks tussen het paar creëert.

Siliconen: Silicone-BDSM-gewassen zijn dik en zwaar. Omdat de wereld overgaat op duurzame materialen, winnen deze snel de voorkeur boven op dieren gebaseerde lederen seksgewassen.

Veren: Het andere uiteinde van de krop kan een pompon of een bos veren hebben. Dit is om af te wisselen tussen impactspel en zintuiglijk spel, omdat onze geliefde nooit zal weten wat hem te wachten staat: pijn of plezier.

Wat is een spankingfetisj?

Slaan is een fetisj met een tweezijdige aantrekkingskracht: in de eerste plaats wordt het genoten door mensen die seksueel genot vinden in pijn. Ten tweede verhoogt het de seksuele opwinding door elke partner in de rol van dominant of onderdanig te plaatsen.

Seksuele fantasieën over controle en straf komen heel vaak voor. De persoon kan de top of de gever zijn (de dominante rol) of de bottom of ontvanger (de onderdanige rol). Sommige paren wisselen van rol, wat betekent dat de rollen omgedraaid zijn, en elk koppel kiest een van de rollen voor een bepaalde sessie. De volgende keer mogen ze van rol wisselen.

Er bestaat een diepe emotionele intimiteit tussen paren die zich bezighouden met dit soort seksuele fantasieën; deze gaat veel verder dan alleen het fysieke aspect van geslagen worden met een peddel tijdens seks.

Vergelijking van sekspeddels en flogger-zwepen

Zoals we hebben geleerd zijn een flogger en een peddel verschillende soorten BDSM-uitrusting. Natuurlijk zouden we in een ideale wereld een BDSM-speelgoeddoos hebben ter grootte van een kast met een groot assortiment bondage-uitrusting, maar de realiteit is dat we vaak beperkt worden door budgettaire zorgen.

Willekeurige Fetish - BDSM leden